Tryg_logo_2010

 

 

 

 

Foreninger

DKF har et samarbejde med TRYG forsikring omkring de kollektive fælles forsikringer som udbydes igennem DIF/DGI aftalen. Men din forening kan også have brug for supplerende forsikringer for at være sikkert dækket.
Dem skal din forening selv sørge for at tegne, og de afhænger af foreningens aktiviteter, hvad de ejer, om der er et klubhus med mere.

Du kan læse om de kollektive forsikringer her.

Du kan læse mere om fælles og egne forsikringer her.

Få et prismatch

Aftalen mellem DIF, DGI og Tryg betyder, at din forening kan få matchet prisen på de forsikringer klubben har i dag. Det gør det mere enkelt for dig at sikre, at I er godt dækket til en konkurrencedygtig pris.

Bestil et tilbud eller bliv kontaktet af en af Trygs Rådgivere klik her.

Private forsikringer

Inden længe udvider DKF også samarbejdet til at gælde de enkelte medlemmers private forsikringer hvor du kan få et godt tilbud fra TRYG. Et tilbud, der giver dig en række fordele på pris og produkter.

Det eneste du skal gøre, er at give DKF tilladelse til at videregive dit navn og mobilnummer til TRYG.

Rent praktisk giver du din tilladelse ved at gå ind på din side i iPaddle (www.ipaddle.dk)  og swipe ja til TRYG under dine abonnementer.

Blandt de gode forsikringstilbud, som TRYG og DKF har udviklet sammen, er en helt ny TRYG Kano/Kajak bådforsikring, som giver alle i vores sport en række unikke fordele.

Vil du vide mere om den nye Aftale med TRYG, eller har du spørgsmål til den tilladelse, du giver DKF, så er du velkommen til at kontakte DKF`s partneransvarlige Klaus Kristiansen på kkr@kano-kajak.dk eller mobil 31211961.

TRYG forsikring er nok det forsikringsselskab der kender sporten bedst, dels igennem samarbejdet med DIF/DGI men også igennem TrygFonden, som de sidste mange år har støttet en række initiativer, der øger trygheden og sikkerheden inden for en række fokusområder.


dansprintlogo2

www.dansprint.com

Vi leverer fragtfrit i hele Danmark. Vi producerer verdens bedste Kano og Kajak Ergometer og sælger verdens bedste kajakker og pagajer. Derudover tilbyder vi et bredt sortiment af kvalitetsprodukter.

 


holstebrorejsecenter

Holstebro Rejsecenter gør DINE rejsespørgsmål til en plan uden økonomiske overraskelser

Holstebro Rejsecenters 13 mand store rejsehold har alle stor erfaring og er konstant online med branchens største og stærkeste leverandører. Kontakt Holstebro Rejsecenter på 96101051 eller mail på ferie@holrc.dk,  erhverv@holrc.dk eller grupperejser@holrc.dk


Få et OK Benzinkort med en sponsoraftale, så støtter du Dansk Kano & Kajak Forbund med 6 øre, hver gang du tanker benzin eller diesel.

Første gang du har tanket 500 liter, får Dansk Kano & Kajak Forbund en ekstra bonus på 250 kr. Det koster dig ikke ekstra – OK betaler hele beløbet.

Har du et OK Benzinkort i forvejen, kan du også få det tilknyttet en sponsoraftale. Bestil et OK Benzinkort med sponsoraftale på www.ok.dk

Guide til tilmelding

 

 

 

 


logo gonorth mail lille

WWW.gonorth.nu

 

GoNorth samarbejder med Dansk Kano & Kajak forbund omkring Energi i ledelse for 2018. Læs mere…


Med næsten 23.000 medlemmer er DKF en spændende partner for mange forskellige virksomheder.

Kontakt partneransvarlig Klaus Kristiansen for en drøftelse af muligheder.

Tlf 31 21 19 61