Kurser, Kalender og shop

Her kan du tilmelde dig kurser, købe artikler i shoppen (bl.a. IPP-beviser) og se DKF-kalenderen. Klik på knapperne for at komme til kalender, shop og kurser.

button_kalender button_shop (1) button_kurser

Log ind for at købe kurser og shoppe

Du skal bruge dit IPP nummer, som består af din fødselsdato plus de to første bogstaver af dit fornavn plus de to første bogstaver af dit efternavn. Hedder du f.eks. Peter Fiktiv og er født den 20. august 1975, er dit IPP nummer 200875pefi. Alle har et IPP numre – såsnart din klub har oprettet dig som medlem.

Log ind uden IPP nummer

Er du ikke medlem af en klub skal du klikke på “Log ind”. Under login feltet kan du klikke på et link, hvor du kan oprette en profil og gennem den bestille.

Få et password

Kender du ikke dit password, så tryk på “Glemt Adgangskode?” – så sender vi et nyt til din email adresse. Får du ikke et password på din mail, så er det fordi vi ikke har din korrekte email-adresse ELLER at vores mail ligger i dit spamfilter. Har du brug for hjælp, så sidder vi klar på telefon 43262094.

Handel på klubbens vegne

Du kan få tilsendt en faktura i stedet for at betale på stedet, når du handler på klubbens vegne, og din  klub har godkendt dig til dette.>