DKF har et samarbejde med TRYG forsikring omkring de kollektive fælles forsikringer som udbydes igennem DIF/DGI aftalen.  Derudover  er der også en række fordele på klubbens egne forsikringer samt de enkelte medlemmers private forsikringer.
Du kan læse om de  kollektive forsikringer her.

Tryg_logo_2010Men din forening kan også have brug for supplerende forsikringer for at være sikkert dækket.

Dem skal din forening selv sørge for at tegne, og de afhænger af foreningens aktiviteter, hvad de ejer, om der er et klubhus med mere.

Du kan læse mere om fælles og egne forsikringer her

Få et prismatch

Aftalen mellem DIF, DGI og Tryg betyder, at din forening kan få matchet prisen på de forsikringer, klubben har i dag. Det gør det mere enkelt for dig at sikre, at I er godt dækket til en konkurrencedygtig pris.

og bestil et tilbud eller bliv kontaktet af en af Trygs rådgivere.

TRYG forsikring er nok det forsikringsselskab der kender sporten bedst, dels igennem samarbejdet med DIF/DGI men også igennem TrygFonden, som de sidste mange år har støttet en række initiativer, der øger trygheden og sikkerheden inden for en række fokusområder.

Vil du vide mere så kontakt DKFs partneransvarlig Klaus Kristiansen på kkr@kano-kajak.dk eller mobil 3121 1961.


dansprintlogo2

WWW.dansprint.com

Vi leverer fragtfrit i hele Danmark. Vi producerer verdens bedste Kano og Kajak Ergometer og sælger verdens bedste kajakker og pagajer. Derudover tilbyder vi et bredt sortiment af kvalitetsprodukter.


holstebrorejsecenter

Holstebro Rejsecenter gør DINE rejsespørgsmål til en plan uden økonomiske overraskelser

Holstebro Rejsecenters 13 mand store rejsehold har alle stor erfaring og er konstant online med branchens største og stærkeste leverandører. Kontakt Holstebro Rejsecenter på 96101051 eller mail på ferie@holrc.dk,  erhverv@holrc.dk eller grupperejser@holrc.dk


Få et OK Benzinkort med en sponsoraftale, så støtter du Dansk Kano & Kajak Forbund med 6 øre, hver gang du tanker benzin eller diesel.

Første gang du har tanket 500 liter, får Dansk Kano & Kajak Forbund en ekstra bonus på 250 kr. Det koster dig ikke ekstra – OK betaler hele beløbet.

Har du et OK Benzinkort i forvejen, kan du også få det tilknyttet en sponsoraftale. Bestil et OK Benzinkort med sponsoraftale på www.ok.dk

Guide til tilmelding

 

 

 


logo gonorth mail lille

WWW.gonorth.nu

 

GoNorth samarbejder med Dansk Kano & Kajak forbund omkring Energi i ledelse for 2018. Læs mere…


Med næsten 23.000 medlemmer er DKF en spændende partner for mange forskellige virksomheder.

Kontakt partneransvarlig Klaus Kristiansen for en drøftelse af muligheder.

Tlf 31 21 19 61